جلبک زدن درون مخزن آبسردکن و نکات بهداشتی آن algae in tank

هیدروسیکلون زلال سازی حذف شن از آب هیدرو سایکلون
یکی از مسایل بسیار مهم در رابطه با آبسردکن ها ، بهداشت مربوط به آب و مخزن نگهداری آب است . این مساله وقتی که از آب تصفیه شده استفاده میکنید ، بسیار بسیار اهمیت پیدا میکند .
دلیل آن ، خالص بودن آبهای تصفیه شده است که هیچ ماده نگهدارنده و یا هیچ ماده ای برای گندزایی و میکروب کشی در آب ( همانند کلر ) را ندارند .

در هر جایی که آب تصفیه شده خالص وجود دارد 

امکان رشد جلبک و دیگر میکروارگانیسم ها وجود دارد . بخصوص اگر نور نیز در آن مکان وجود داشته باشد .
در تصویر زیر ۲ مورد از مخزن های آبسردکن که جلبک زده اند را مشاهده میکنید .

ایجاد جلبک و آلودگی و بو گرفتن مخزن آبسردکن

این اتفاق ممکن است برای هر وسیله ای و در هر جایی رخ دهد و گاهی نیز قابل دیده شدن نیست . به همین دلیل باید در نگهداری از آنها ، موارد بهداشتی را کاملا رعایت کرد .

1- سعی کنید تا حد امکان مخزن آب بدور از نور و مخصوصا نور مستقیم باشد .

2- هر ماه یکبار ، مخزن را مورد شستشو قرار دهید . برای شستشو از نمک و سرکه استفاده کنید و چند بار مخزن را کاملا بشویید . اگر میزان آلودگی بالا بود ، از مواد شویینده و ضدعفونی کننده نیز استفاده کنید البته مراقب باشید که بعدا بخوبی مخزن را بشویید و پاکسازی کنید .

3- ممکن است آلودگی با چشم دیده نشود اما حتما ماهیانه یکبار شستشو انجام گردد .

4- هر نوع مخزنی یک عمر مفید دارد و بهتر است بعد از چند سال ، به کلی تعویض گردد و دايمی استفاده نگردد .

5- جلبک و آلودگی ممکن است درون مخزن داخلی آبسردکن و یا لوله ها و شیلنگ های داخلی نیز ایجاد شود و بهتر است هر 3 سال یکبار ، مورد بازبینی قرار گیرد البته شستشوی ماهیانه با سرکه ، احتمال آلودگی آنرا بسیار کمتر میکند .

6- در دستگاه تصفیه آب نیز ، مخزن ممکن است دچار چنین حالتی شود و بهتر است که مخزنهای فایبرگلاس بعد از چندسال به کلی تعویض شوند و یا مورد شستشو قرار گیرند .

7- در یخچالهای ساید که به آب تصفیه شده متصل هستند ، ممکن است چنین حالتی بوجود آید که بهتر است شیلنگ اتصال هر 3 سال یکبار تعویض گردد و همچنین فیلتر یخچال در زمانهای مناسب تعویض گردد .

8- مخزنهای فیلتردار آبسردکن نیز از این قضیه مبرا نیستند حتی اگر آب شهری درون آن ریخته شود و باید فیلتر و مخزن ماهیانه با آب نمک و سرکه شستشو داده شوند و فیلتر نیز بعد از 18 الی 24 ماه تعویض گردد .

9- اگر از آب تصفیه شده استفاده نگردد و از آب شهری در وسایل ذکر شده استفاده کنیم ، احتمال بروز آلودگی کمتر خواهد شد اما از بین نمیرود و حتما مطابق با موارد ذکر شده همچنان عمل کنید .

10- گاهی اوقات ممکن است چیزی دیده نشود اما بوی ناخوشایندی مثل بوی کپک به مشام برسد . در این حالت نیز ، مخزن دچار آلودگی شده است و این بو هشداری جدی است .

سعی کنید با آب نمک و سرکه چندین با مخزن و درون آبسردکن را شستشو دهید و اگر برطرف نشد ، از یک سرویسکار کمک بخواهید .

با رعایت نکات بالا و استفاده اصولی از وسایل و دستگاه ها ، همواره آب سالم و گوارا را بنوشید و اجازه رشد عوامل میکروبی و آلودگی را ندهید .

لطفا نظرات و سوالات خود را با ما و دیگران در میان بگذارید .

One of the most important issues in watercourses is water hygiene and water storage tank. This is very important when using purified water.

The reason for this is the purity of purified water that has no preservatives or any disinfectants and germs in water (such as chlorine). Wherever purified purified water is available,

algae and other microorganisms can grow. Especially if the light is there too.

In the picture below, you can see three cases of algae-laden reservoirs.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در edit

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *